Træfældning, topkapning og beskæring af buske i Østjylland

26 januar 2021
Astrid Pedersen

Et smukt træ er en pryd for enhver have. Men et træ kan nå en højde, hvor det kan udgøre en fare for den omkringliggende bebyggelse. Og så skal træet fældes.

Hvor kan jeg få hjælp til træfældning i Østjylland?

Hvis du står med et stort og højt træ – eller måske flere af slagsen – som trænger til at blive fældet, og du er bosiddende i den østlige del af Jylland, kan du med fordel kontakte 1-2-træfældning.dk ApS.

1-2-træfældning.dk ApS er en dansk træfældnings virksomhed som fortrinsvis opererer i området omkring Århus og Djursland. Hos 1-2-træfældning.dk ApS kan du forvente den bedste service og træfældning i høj og sikker kvalitet. 1-2-træfældning.dk ApS har mange års erfaring med fældning af træer, selv de allerstørste og højeste eksemplarer.

Selv om træet skulle stå i tættere bebygget område er dette ingen hindring fra 1-2-træfældning.dk ApS som har de helt rette metoder og det stærkest kvalificerede mandskab til at kunne håndtere denne opgave. I tilfælde af særligt høje, tunge eller besværlige træer vil 1-2-træfældning.dk ApS benytte en metode som kaldes for topkapning.

Ved topkapning sendes en rutineret klatrer op i træets top hvorfra han vil påbegynde nedsavning af træet. De enkelte dele hejses sikkert ned til træets fod, og træet fjernes således trinvist oppefra uden fare for omkringliggende bebyggelse eller det involverede personel.

1-2-træfældning.dk ApS benytter altid top moderne sikkerheds og fældnings udstyr, lige som samtlige medarbejdere hos 1-2-træfældning.dk ApS har gennemgået den relevante uddannelse i træpleje, og de klatrere som skal helt op i trætoppene har tillige gennemført den avancerede klatrer uddannelse ved Københavns Universitet. Og så er 1-2-træfældning.dk ApS behørigt forsikret gennem TopDanmark.

Du får, med andre ord, en super professionel træfældnings service når du benytter 1-2-træfældning.dk ApS. Du kan læse mere om 1-2-træfældning.dk ApS, og kontakte virksomheden med henblik på en tilbud på træfældning, topkapning eller beskæring af buske og grene via hjemmesiden 1-2-traefaeldning.dk