Pyntesten med særlige betydninger

28 april 2021
Anders Lundtang Hansen

En af mange muligheder er at få pyntesten til ens have som enten skærver, grus eller større sten af slagsen, som man kan dække en overflade med, eller man kan lave et særligt område, hvor man lægger dem i et mønster.

Den slags sten kan jo se pæne ud ved et mindre springvand i haven eller til kanten ved en sø i haven.

Dog skal man nok ikke lægge dem tilfældigt på græsplanen, da det så bliver svært at komme rundt om dem, når man skal slå græs – og hvis man rammer dem, så kan man virkelig ødelægge maskineriet på en græsslåmaskine.

Men man kan jo også anskaffe de sten under en særlig anledning, hvor det kan være et jubilæum som ægtepar eller kærester, hvor man giver det i gave at købe pyntesten til ens fælles have og gøre det til et fælles projekt.

Så kan man altid kigge ud på de sten og tænke på den kærlige anledning, man lagde dem i.

Pyntesten kan også udstråle noget særligt

Måske kender du så også de her smykkesten, hvor man kan bruge dem som amuletter, eller hvor man køber særlige energistene, der har særligt energiindhold i sig og kan hjælpe dig.

Som regel findes den slags sten som nogle små nogle, man kan have i lommen, stående på et bord eller liggende i en skuffe.

Men man kan jo også finde sådan nogle, som man kan bruge til haven, så man får god energi herud.

Ellers kan man jo gå på jagt på stranden efter særlige sten, der kunne være forsteninger eller ligefrem rester fra meteorer! 

Det kan dog godt blive en langt jagt, når man ikke ved, om man falder over den slags, og siden man ikke kan få lavet en bestilling på sådan nogle gamle sten, så er det nok lettest at købe ens pyntesten.