Overvej møblernes placering inden indflytning

28 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du har sikkert stået i den situation, at du skulle flytte ind et sted, og så kaster du mere eller mindre møblerne ind i hjemmet, om det er en lejlighed eller et hus, og har en intention om, at du flytter dem rundt senere, hvor de skal ende med at stå.

I den forbindelse har du måske været ude at købe nye møbler i Hillerød, da det her var en god anledning til, at du kunne komme af med nogle af de gamle møbler og få dig nogle nye.

Men som møblerne kommer ind i hjemmet, så er der nogle, der landede ovenpå et gulvtæppe, andre står i spænd, nogle er klemt inde, og andre gider du ikke bøvle med igen, fordi de var så tunge eller svære at samle.

Så de får lov til at blive på deres plads.

Hjemmefra havde du ellers lavet en tegning over, hvor møblerne skulle stå, men den plan er nu lige til at smide i skraldespanden.

møbler

Hav en konkret plan med de møbler, inden du flytter ind

Det er også en af grundene til, at man virkelig planlægger den slags på forhånd, og det gælder også, hvordan man fylder flyttebilen, for det er klart, at hvis man har nogle møbler inde bagerst i flyttebilen, så kommer de sidst ud, og så har man måske ikke mere plads til dem, hvor man havde tænkt sig, de skulle stå, da man allerede har flyttet ting ind på de pladser.

Man orker jo ikke at stå at skulle flytte rundt på de møbler, efter man har båret dem ind i det nye hjem, mere end det er højst nødvendigt.

Så hvis du skal gøre dig selv en tjeneste samt dem, som der hjælper dig med at flytte, så har du en plan for placeringerne af møbler, og hvordan man får dem lettest på plads, når du konkret skal flytte.