Maling af badekar er et ansigtsløft til dit gamle badeværelse

19 oktober 2021
Kamilla Sonne

advertorial

Har dit badekar set bedre dage? Det er ikke underligt, at badekarret med tiden bliver slidt. Med sæbevand, andre kemikalier, børn og dyr kan emaljen med tiden blive nedbrudt.

Det betyder, at man efter nogle år vil se skrammer, ridser og måske huller i emaljen på overfladen af badekarret.

Det ser hverken pænt eller indbydende ud, og det kan virke skæmmende på resten af badeværelset.

De gode nyheder er, at du ikke behøver investere i et helt nyt badekar for at rette op på det. Hvad mange ikke ved er, at man kan renovere sit gamle badekar og få det til at se ud som nyt.

Maling af badekar – hvordan foregår det?

Man kan nemlig med maling af badekar givet karret en helt ny overflade, så det igen bliver flot og ubrudt at se på.

Maling af badekar er dog ikke det helt korrekte term, idet man ikke bruger almindelig maling. I stedet går man igennem en proces med flere steps, hvor man re-emaljerer badekarret.

Derfor er det også noget, der kræver professionel viden og erfaring og derfor ikke en opgave, man bør kaste sig ud i selv.

Heldigvis er det både hurtigere og billigere at få renoveret sit badekar, end man måske lige skulle forvente. Man kan regne med ca. 4 timers arbejdstid og en pris på mellem 6.000 og 10.000 kr. afhængigt af den specifikke opgave.

Giv badeværelset et ansigtsløft

Hvis dit badeværelse trænger til nyt liv og en lidt kærlig hånd, er muligheden for at renovere badekarret altså værd at overveje.

Man slipper samtidig for det mas og besvær det ville være, hvis man skal erstatte badekarret med et helt nyt.

Du kan naturligvis læse mere om hele processen på https://www.emaljespecialisten.dk/maling-badekar/, hvor du også har mulighed for at tage direkte kontakt og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.