Lad din maler i Slagelse friske væggene op

26 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er det ved at være længe siden dit hus eller din lejlighed blev sat flot i stand? Så trænger stuer og værelser sikkert til et frisk lag maling fra gulv til loft

Hvordan ved jeg om min bolig trænger til at blive malet?

Når malingen på vægge, lofter og indvendigt træværk i en bolig begynder at blive slidt vil forfaldet optræde gradvist. Derfor ser du det muligvis ikke ske.

Malingen på væggene og i loftet vil blive udsat for det fænomen som kaldes solfalming. Når hvid maling, for eksempel malingen i loftet, rammes af solens skarpe uv stråler vil den kønne hvide tone gulnes. Og den pigmenterede maling på væggene vil bleges til en mere falmet nuance.

Samtidig vil sod partikler fra madlavning, røg, stearinlys og øvrig luft forurening sætte sig i malingens overflade og give væggene et nusset look. Dette ses tydeligt hvis du fjerner et billede eller et spejl som har hængt det samme sted i mange år.

Inden under vil farven være nærmest intakt fordi væggen her har været beskyttet. Men rundt omkring vil du kunne se hvordan farven har ændret sig.

Lad din lokale maler forestå malerarbejdet

Hvis du kan nikke genkendende til det oven for beskrevne scenarie er det på tide med en gennemgående istandsættelse af vægge, lofter og indvendigt træværk. Dette er et temmelig stort stykke arbejde som du bør overlade til en faglært maler – eller måske flere af slagsen.

Kontakter du et lokalt malerfirma kan du altid få et skarpt tilbud på malerarbejde udført på effektiv vis af dygtige malere. Og så er du garanteret det smukkeste resultat.

Find din nærmeste Malerkanonen maler Slagelse

Bor du i Slagelse hedder det bedste lokale malerfirma Malerkanonen. Klik ind og få et gratis og uforpligtende tilbud på indvendig maling af din bolig på malerkanonen.dk