Hvorfor skal jeg vælge en fodboldrejse?

25 juni 2021
Astrid Pedersen

Fodboldrejser er for dig som elsker fodbold, og som samtidig nærer en drøm om at se den engelske favorit klub i sit rette element. Hvis du for eksempel er fan af Manchester United FC, Liverpool, FC, Arsenal FC, Crystal Palace FC eller en af de andre hæderkronede engelske klubber er det nærliggende at lade den næste ferie blive en fodboldrejse.

Den helt store turnering, Premier League, løber af stablen fra midten af august – så det er bare med at komme i gang med planlægningen.

Hvem arrangerer de bedste fodboldrejser til Storbritannien?

I Danmark finder du en af Europas bedste arrangører af vel tilrettelagte fodboldrejser til Storbritannien, nemlig Fodboldpakker.dk.

Hos Fodboldpakker.dk kan du altid bestille fodboldrejser til Storbritannien hvis du ønsker at følge dit favorit hold på klubbens hjemmebane. Uanset om du skal se Manchester United FC på Old Trafford Stadium i byen Manchester, eller om turen går til Liverpool hvor Liverpool FC møder sine modstandere på Anfield Stadium i hjembyen Liverpool kan Fodboldpakker.dk hjælpe dig med at få det bedste ud af din tur.

Når du vælger at lade Fodboldpakker.dk arrangere din fodboldrejse kan du være sikker på at altid går efter bogen. Fodboldpakker.dk sørger for at bestille værelse på det bedste hotel og reservere de tryggeste pladser på stadion. Og transport mellem hotel og stadion foregår på sikker vis i dedikerede shuttle busser så du kan føle dig tryg både før og efter kampen.

Du vil overhovedet ikke behøve at tænke på logistikken i din fodboldrejse. Fodboldpakker.dk booker flybilletter så ankomst og afrejse passer perfekt til dine ønsker, og sørger for transport mellem lufthavn og hotel. Samtidig vil der indgå fuld forplejning i din fodboldrejser såvel på hotellet som under kampen på stadion.

Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde suste fra stadion når kampen bliver lige lovlig spændende. Læs mere på Fodboldpakker.dk.