Hvad vælger du tandlæge efter?

22 juni 2021
Anders Lundtang Hansen

Det med at have sig en tandlæge er ikke en selvfølge for alle mennesker.

Man kan have haft sig en grofuld oplevelse med en børnetandlæge som lille, så man nu er ræd for at komme til tandlæge, så man holder sig fra det, indtil smerterne i tænderne er uudholdelige, så der ikke er nogen anden løsning end at gå til tandlæge.

Så søger man gerne efter en, der har forstand og forståelse for det at have tandlægeskræk, hvor man så gerne tager en person med ind til behandlingen, mens man næsten ønsker at blive lagt i fuld narkose, så man ikke skal mærke, mens man bliver behandlet.

Mange af os er også så vant til, at det er gratis at komme til behandling såsom ved sygehusvæsenet med videre, at vi holder lidt igen, når der skal betales for en tandlæge – specielt når man er ung og ikke har særlig mange penge.

Du bør gå til tandlæge uanset hvad

Som eksempel kigger man måske efter, hvor man kan komme til tandlæge i Holte, og så kigger man efter flere forskellige parametre, der gerne må spille sammen her.

For det kan jo være noget så simpelt, at stedet skal ligge tæt på, hvor man bor og/eller arbejder, så man ikke skal bruge for lang tid på at rejse frem og tilbage.

Omvendt har man måske netop fået sig en god tandlæge i Holte, at man ikke udskifter vedkommende, selvom man flytter væk, fordi man ikke kan forestille sig, at andre kan udføre arbejdet bedre på en, end hvad man får det her – også selvom man skal rejse efter det.

Nogle går efter en tandlæge med de bedste anbefalinger fra folk, man kender, og netanmeldelser.

Endvidere har vi så dem, der bare gerne vil have den billigste tandlæge på markedet.

Hvad kigger du efter ved valg af tandlæge?