Glæd familien med alletiders cheesecake

En sand klassiker på kaffebordet

En cheesecake, som i grunden hedder ostelagkage på dansk, er en sand klassiker på det danske kaffebord. Her får du en vanvittig lækker kage at sætte på bordet, som helt sikkert vil gøre dig meget populær hos dem, du holder allermest af i denne verden. Kombinationen af flødeost, en sprød kiksebund og de friske frugter, kagen kan pyntes med er alt sammen medvirkende til at skabe en kage, som langt de fleste sætter tænderne i med stor fornøjelse. Kagen kan både sættes på bordet til eftermiddagskaffen, eller den kan serveres som dessert ovenpå et godt måltid mad. Denne kage kan med fordel laves i god tid, og den er derfor praktisk på en dag, hvor du får huset fuld af gæster.

Amerikansk eller dansk cheesecake

En dansk cheesecake består af en kagebund af knuste digestivekiks og en herlig tyk creme, som er toppet med frugtgele. For at få en god frugtgele, kræver det en gang husblas, som du putter i et vandbad. Har du et anstrengt forhold til husblas, så kan du i stedet lave en amerikansk cheesecake. Denne type cheesecake laves uden husblas og bages i stedet i ovnen. Den amerikanske cheesecake, som typisk er den du finder på byens cafeer, er lidt mere fast og tung end den danske version med husblas. Men begge typer cheesecake er ustyrligt lækre på hver deres måde.

Fra risalamande til Bailey

På online-kogebogen Alletiders Kogebog finder du over 40 forskellige opskrifter på danske og amerikanske udgaver af den lækre cheesecake. Her finder du alt fra en risalamande cheesecake til en Baileys cheesecake. Prøv dig frem på Alletiders Kogebog, og find din helt egen favorit. Nedenfor finder du opskriften på en virkelig skøn og dejlig, dansk cheesecake, som ikke bare er hurtig at lave men som også er så lækker, at den vil sprede stor glæde omkring dig:

https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/33200/cheesecake-fantastisk-skoen-og-cremet

0 Comments On “Glæd familien med alletiders cheesecake”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *