Gå trygt til tandlæge i Holbæk

15 juni 2021
Astrid Pedersen

Er det ved at være flere år siden du sidst satte dig i en tandlægestol og gabte op? Så er det på høje tid at komme af sted.

Regelmæssige tandlæge besøg er en vigtig forudsætning for at opretholde en forsvarlig mund hygiejne. Det betyder at du, såfremt du ønsker at bevare dit blivende tandsæt sundt og smukt hele livet igennem, bør finde dig en tandlæge som kan hjælpe dig med at forebygge diverse tand sygdomme. Og du bør vælge en dygtig tandlæge i dit lokalområde til dette formål.

Hvor kan jeg finde en kompetent tandlæge i Holbæk?

Hvis du leder efter en tandklinik i Holbæk som kan tjene som din faste tandlæge gennem de næste mange år kan du med fordel vælge Tandklinikken Brogade.

Tandklinikken Brogade har eksisteret igennem fire årtier og ejes den dag i dag af tandlæge Mikal Lynge Olsen. Sammen med dygtige og erfarne tandplejere og klinik assistenter driver tandlæge Mikal Lynge Olsen den lille veludrustede tandlægeklinik og servicerer mange tilfredse klienter fra Holbæk og omegn.

Hvilke tandlæge ydelser tilbyder Tandklinikken Brogade?

Hos Tandklinikken Brogade kan du få udført diverse standard tandbehandlinger så som tandrensning og eftersyn, udtrækning eller kirurgisk fjernelse af tænder, rodbehandlinger og behandling af tandbylder, forebyggende behandling af karies og parodontose samt montering af kroner og isættelse af implantater.

Der ud over kan Tandklinikken Brogade hjælpe med diverse forskønnende tandbehandlinger som for eksempel tandregulering med bøjle eller blegning af tænder.

Tandklinikken Brogade samarbejder med en lokal kæbe kirurg som kan træde til med sin ekspertise i svære tilfælde. Og har du brug for en henvisning til en tandtekniker hvis du skulle have behov for at få fremstillet og tilpasset en hel eller delprotese.

Du kan altid booke tid til en indledende konsultation med tand kontrol og rensning af tænder hos Tandklinikken Brogade via klinikkens hjemmeside tandklinikkenbrogade.dk.