Fordele og ulemper ved at bruge atmosani på badeværelset

10 november 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Drømmer du om at få et nyt udseende på badeværelset, har du måske overvejet, om du skal bruge atmosani til at ændre udseendet på dit badekar. Det er en form for belægning, som du selv kan påsmøre på badekarret. Den hærder op og giver dig en flot hvid overflade. Dermed får dit badekar et nyt udseende. Det kan være, at dit hvide badekar er blevet lidt trist at se på. Det kan også være, at dit badekar er farvet, og at du ønsker, at det skal være hvidt – men uden at skifte det. 

Her kommer vi ind på fordelene og ulemperne ved at bruge atmosani i din bolig. Vi er blevet inspireret af firmaet emaljering-af-badekar.dk. De har stor erfaring med at stå for emaljering af badekar. De kender derfor meget til de forskellige produkter, der findes på markedet. Som det professionelle firma, de er, vil de dog altid holde på, at det er bedst, at du får professionelle til at stå for det. 

Skal jeg bruge atmosani eller ej? 

Fordelene ved atmosani virker rimelig lige til: Du kan selv påføre det, hvilket betyder, at du sparer mange penge på ikke at skulle hyre en håndværker. Det er forholdsvis billigt: du giver 1000 kroner for en pakke, der som regel er nok til et standard badekar, og du kan bruge badekarret igen i løbet af kort tid, da atmosani har en kort tørretid. 

Ulemperne kan derimod være lidt sværere at få øje på. Det er først og fremmest, at atmosani ikke har en lige så lang levetid, som den polyurethan som de professionelle bruger. Atmosani begynder at blive misfarvet i løbet af et eller to år, mens polyurethan kan holde i 10 år eller mere. Det er derfor ikke sikkert, at du sparer så mange penge i længden ved at bruge atmosani, når det kommer til stykket.