Få lækker kaffe til dit arrangement med en kaffevogn i Herning

30 oktober 2020
Astrid Pedersen

De fleste mennesker, som med jævne mellemrum befinder sig i en større by, vil have lagt mærke til de hyggelige kaffeknallerter og kaffevogne som ofte står placeret på befærdede steder – for eksempel torve, pladser og foran stationer eller større arbejdspladser.

Herfra serveres frisk brygget kaffe til kunder som har brug for en hurtig kop på farten, eller som gerne vil starte arbejdsdagen med et krus dampende varm kaffe. Men det er ikke kun i det offentlige rum at en kaffeknallert kan bringe glæde. Du kan nemlig sagtens leje en af de smarte mobile kaffebarer til dit eget private arrangement, uanset om dette skal foregå i privat eller i erhvervs relateret regi.

Kan jeg leje en kaffevogn eller en kaffeknallert i Herning?

Leje af mobile kaffebarer er ikke udelukkende forbeholdt hovedstads området. Er du bosiddende i det nordlige Jylland, eller har din virksomhed sin beliggenhed i eksempelvis Herning, Århus, Skanderborg, Silkeborg, Viborg, Randers, Holstebro eller Skive – kan du med fordel benytte Kaffeexpressen som din leverandør af kaffevogn eller kaffeknallert.

Kaffeexpressen er et firma med speciale inden for udlejning af de hyggelige og festlige mobile kaffebarer, hvorfra der serveres lækker friskbrygget kaffe til dine gæster. Kaffeknallerter og kaffevogne fra Kaffeexpressen er altid bemandet med en dygtig og smilende barista som kender alt til det professionelle udstyr og ved præcis hvordan man frembringer den perfekte cortado, caffe latte, americano, macchiato, cafe au lait eller flat white.

Kaffen som langes over disken hos Kaffeexpressens kaffeknallerter og kaffevogne er produceret af økologisk og bæredygtigt fremstillede kaffebønner, og serveres i biologisk nedbrydelige kaffekrus fremstillet af genanvendelige materialer. Du støtter således både økologisk og social bæredygtighed når du vælger en kaffeknallert eller en kaffevogn fra Kaffeexpressen til din næste større sammenkomst.

Lej en kaffeknallert i Herning hos Kaffeexpressen – læs mere på Kaffeexpressens hjemmeside kaffeexpressen.dk