Få en lysere bolig med en facadedør med glas i

30 juni 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Ønsker du en lysere bolig, kan det være en god ide, at du vælger en facadedør med glas i. Dermed kan du få meget mere lys i din entre, hvilket kan være en kæmpe fordel for dig i forhold til, at det jo er langt mere besværligt at sætte et nyt vindue op i en bolig. Med en facadedør med ruder i kommer døren jo til at fungere som en form for vindue. 

Et af de steder, hvor du kan finde en billig facadedør med ruder i, er webshoppen klarvinduer.dk. De har mange forskellige former for facadedøre at vælge imellem, og du kan derfor nemt finde den facadedør, der passer til din bolig. Det er både i forhold til stilen på døren, og de materialer den er fremstillet af. Når du vælger en ny facadedør, er det jo for eksempel vigtigt, at du overvejer, hvor meget tid du vil bruge på at vedligeholde den.

facadedøre

Vælg det rette glas til din facadedør med ruder

Når du skal vælge en facadedør med ruder i, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge det rette glas. Det rette glas skal både ses i forhold til, hvor mange lag glas der er, og hvilke kendetegn, der er ved glasset. 

I forhold til lagene af glas bør du gå efter, at der er tre lag til din helårsbolig, mens du med i en fritidsbolig godt kan klare dig med to lag. De tre lag isolerer bedre, og det er derfor en langt mere fremtidssikret løsning til din helårsbolig. 

I forhold til kendetegnene på glasset kan det være, at du ikke er interesseret i, at andre kan se igennem glasset på din facadedør. I det tilfælde kan du vælge ornamenteret glas eller kura glas, der er sværere at se igennem. Du kan også vælge lydglas, hvis du bor ud til et trafikeret sted og gerne vil mindske støjen derfra.