Få den bedste service på dit lokale apotek

08 august 2021
Astrid Pedersen

Har du brug for at kunne afhente din medicin på recept eller købe apotekervarer tæt på din bopæl i Randers? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvor kan jeg finde apoteker i Randers om omegn?

Du vil altid kunne finde et apotek, et håndkøbsudsalg eller anden for for medicin udleveringssted hvis du er bosat i eller i nærheden af Randers.

Hovedapoteket i Randers hedder Randers Jernbane Apotek og betjener langt de fleste borgere fra Randers og oplandet hertil. Randers Jernbane Apotek har sin centrale placering på Vestertorv i Randers og beskæftiger udelukkende dygtige og veluddannede personaler i form af farmakonomer og farmaceuter.

Du får således den bedste og mest kvalificerede rådgivning når du handler på Randers Jernbane Apotek. Og det uanset om du skal have udleveret læge ordineret medicin, eller om du er i markedet efter håndkøbsmedicin, kosttilskud, naturlægemidler eller diverse apoteker varer.

Andre apoteker i Randers

Foruden Randers Jernbane Apotek finder du to andre større apoteker i Randers, nemlig Apoteket Thors Bakke og Langå Apotek.

Apoteket Thors Bakke ligger i Randers Sundhedscenter hvor der er nemme adgangsforhold, også for personer i kørestol eller med rollator. Langå Apotek er beliggende i Randers forstaden Langå til glæde for de kunder som ikke kan komme helt ind til Randers centrum.

Der ud over finder du et apoteksudsalg på Glarbjergvej i den nordøstlige del af Randers. Hertil kan du bestille receptpligtig medicin og apotekervarer til udlevering. På medicin udleveringsstederne i Stevnstrup, Spentrup og Harridslev kan du afhente læge ordineret medicin som bestilles til udlevering, lige som du hos håndkøbs udsalg i Laurbjerg, Helsted og Øster Bjerregrav kan købe de mest almindelige former for håndkøbsmedicin.

Der er således rige muligheder for at finde apotekervarer og medicin i Randers. Læs mere om de forskellige apoteker i Randers og omegn på randersjernbane.apotekeren.dk