3 tips til at vælge et flyttefirma i København

19 juli 2021
Cecilie Mortensen

Det kan være lidt af en opgave, du kommer på, når du skal vælge et flyttefirma i København. Der er nemlig mange forskellige om buddet, hvorfor det kan være ekstra svært at vælge netop dem, du vil bruge. Heldigvis kan du få 3 gode råd med på vejen i denne artikel, så beslutningen kan blive en smule lettere for dig. 

Gode råd til at vælge et flyttefirma i København

1. Kan du få en skræddersyet flytteløsning? 

Der kan være mange forskellige ønsker til, hvordan en flytning skal foregå. Nogle ønsker selv at pakke alle deres ting ned, så de har helt styr på, hvordan tingene håndteres. Andre derimod foretrækker hjælp til denne del, da det også kan være ret så tidskrævende. Oveni dette kommer der selvfølgelig også ønsker til at bære flyttekasser, møbler m.m. ud af den eksisterende bolig over i den nye. Og så kan der være behov for at flyttefirmaet kan fragte tingene i en flyttebil. 

Uanset hvad dine ønsker måtte være, så lav en god forventningsafstemning med dit kommende flyttefirma i København. Hvis de kan imødekomme dine ønsker, så kan det være god grund til at gå med dem. 

2. Hvad er tidligere kunders oplevelser med flyttefirmaet? 

Et andet tip er, at du undersøger, hvad tidligere kunders oplevelser har været med flyttefirmaet. Det giver dig nemlig en fornemmelse af, hvordan deres ydelser, serviceniveau m.m. er. Så er det selvfølgelig op til dig at vurdere, hvilke anbefalinger du ønsker at lytte mest til.

3. Kan du få hjælp på din ønskede dato? 

Et sidste råd er, at du selvfølgelig undersøger, om du kan få hjælp på den eller de datoer, som du ønsker. For det er selvfølgelig alfa og omega, at flyttefirmaet kan træde til, lige når du har brug for det. Det er uanset, om du ønsker hjælp med kort varsel eller ej.